IQ kérdések a klímaváltozásról

Doktorok a Katasztrófa Készültségért

7.kérdés <<<                 8.kérdés                  >>> 9. kérdés


A Doctors for Disaster Preparedness üzenete


Miután Trump elnök kiléptette az USA-t a Párizsi Éghajlat Változási egyezményből, különböző állami politikusok, leginkább Kalifornia kormányzója Jerry Brown, előlépett azzal, hogy az államuk vagy városuk harcolhatna a saját “klíma változás”-uk érdekében. Számos republikánus képviselő csatlakozott a Climate Solutions Caucus (Éghajlat Megoldás Csoportosulás)-hoz.

A törekvésben kihegyeződik néhány kritikus gondolat, ezért a DDP (Doctors for Disaster Preparedness - Doktorok a Katasztrófa Készültségért) elindította az Éghajlat Változási IQ tesztet. 10 héten keresztül tettek fel egy-egy kérdést a honatyáknak, illetve a lakosságnak.


Ön tudja a feltett kédésekre a helyes választ?


8. kérdés:

Az államilag szponzorált éghajlat kutatók az egyetlen hihető forrásai az információnak a klíma-változási politika vonatkozásában?

A helyes válasz:

Nem, és a kormány adminisztráció valóban felelős a torzított adatokért.


Bővebben a DDP honlapján, angolul innen.

Állandóan ismétlik a mantrát - “a legforróbb két évtized a jegyzett történelemben”, mint ön-felszentelt hatóságok, úgy mint “Bill Nye, a Tudományos Koma”, bízva a kormány adminisztrációtól származó adatokban, a NASA (Nemzeti Aeronauták és Űr Adminisztráció) és NOAA (Nemzeti Oceanográfiai és Atmoszféra Adminisztráció) részéről. Ezek ügynökségek, hovatovább átírják a történelmet az adatok “kiigazításával”, következetesen alakítva a múltat hidegebbé és a jelenlent melegebbé. A “kiigazítás” majdnem tökéletesen egyezik az atmoszféra CO2 növekedésével, az adatokat illesztve a teóriához.

A fenti szöveg az eredeti nyers fordítása! Az eredeti alul.

The constant repetition of the mantra that were having “the hottest two decades in recorded history,” as by self-anointed authorities such as “Bill Nye, the Science Guy,” relies on data from government agencies, NASA (National Aeronautics and Space Administration) and NOAA (National Oceanographic and Atmospheric Administration). These agencies, however, rewrite history by “adjusting” data, consistently making the past cooler and the present warmer. The “adjustments” correlate almost perfectly with the rise in atmospheric CO2,, fitting the data to the theory.Az éghajlatváltozás ismereteiről magyar tudósoktól bővebben itt tájékozódhat

A magyar webes megjelenítést szerkeszti dr. Tóth Béla e-mail: tothbela@energmester.hu